Počelo je Evropsko prvenstvo, a vest dana svetskih medija je - Novak Đoković

Autor: Sportske Net
subota 12.06.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ni mediji širom sveta nisu ostali imuni.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Jedan od najduže čekanih događaja, Evropsko fudbalsko prvenstvo, počeo je u petak, 11. juna. Vatromet, spektakularno otvaranje, pobeda Italije nad Turskom, a sve to ostalo je u senci dva čoveka-Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. 

Spektakl koji je trajao nešto više od četiri sata završio se pobedom sprskog tenisera i plasmanom u finale Rolan Garosa. Nadal je ispustio šansu da se domogne 14. pehara u Parizu, a Novak će pokušati da okuša sreću sa Stefanosom Cicipasom za drugu titulu na u Bolunjskoj šumi i uđe u istoriju kao prvi teniser koji ima bar dva pehara sa svakog Grend slem turnira od početka Open ere. 

Elem, posle polufinalnog duela koji je šokirao svet, svi mediji su Novaka Đokvića stavili na "vest dana". Od britanskog "Gardijana" i "Bi-bi-sija"preko francuskog "L'ekipa" , do španske "Marke".

Možda ste očekivali drugačije, da će jedan od događaja godine biti na naslovnicama prestižnih medija, ali srpsko-španski tandem iz Pariza u vanvremenskom meču uspeo je da zaseni i najvažniju sporednu stvar na svetu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke