Potpuni haos u Melburnu, Medvedev "izgoreo" zbog Ronalda

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 20.01.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Imuni nisu bili ni Marej ni Kirjos.

EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Prvi favorit za osvajanje Australijan opena Danil Medvedev u više navrata meča protiv Nika Kirjosa pokazao je nervozu zbog bučne publike u Melburnu, a sve je kulminiralo na kraju kada je prekinuo intervju.

Medvedev je uprkos gubitku jednog seta rutinski izašao na kraj sa domaćim teniserom Nikom Kirjosom, a posle meča dao je intervju bivšem teniseru Džimu Kurijeu, koji je prekinuo nakon zvižduka publike.

"Momci, ne čujem ga. Pokažite malo poštovanja prema Džimu Kurijeru, koji je dvaput pobedio u Melburnu", rekao je Medvedev posle meča.

Nedugo zatim nije krio razočarenje na račun publike.

"Pomalo je razočaravajuće kada publika stvara toliku buku između prvog i drugog servisa. Pitam se da li ljudi imaju toliko nizak koeficijent inteligencije?", rekao je Medvedev.

To nije bilo sve pošto je posle pobede nad Nikom Kirjosom napisao na kameri "SIUUUU", što je krik koji ispušta Kristijano Ronaldo prilikom proslave gola. Pretpostavljamo da to ima veze sa tim što je na ovaj način publika htela da ga omete između dva servisa.

Problem sa publikom imao je i Endi Marej, koji se takođe požalio na bučnu atmosferu u "Rod Lejver Areni" u Melburnu, upravo naglašavajući da je na treningu takođe čuo krike koje ispušta Ronaldo kada proslavlja gol.

Korak dalje otišao je i Nik Kirjos koji je to nazvao "glupim", a nema sumnje da će do kraja turnira i mnogi drugi teniseri imati šta da prigovore ovoj temi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke