Poznat termin - Novak ozbiljno pristupa prvom rivalu: "Imam veliko samopouzdanje"

Autor: Nemanja Janošev
subota 26.06.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

Potpuno je spreman na pohod ka Vimbldonu.

@atptour
@atptour

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da "mora da uradi domaći" pre nego što se susretne sa Britancem Džekom Drejperom.

Nakon što se uspešno pripremio za predstojeći Vimbldon budući da je u paru sa Gomes-Ererom došao do polufinala Majorke, ali ga nisu odigrali zbog povrede Španca. Ipak, sveukupni utisak je pozitivan i Novak se nada da će u tom tonu i ostati.

"Grend slemovi su moja najveća motivacija u ovom trenutku. Pokušavam da dostignem vrhunac na najvećim turnirima. Mislim da sam uspeo da igram najbolje kada je to bilo najpotrebnije tokom moje karijere", počeo je Novak.

Prethodna dva Grend slema završavala su upravo u rukama Novaka Đokovića. Ne želi tu da se zaustavi...

"Moje samopouzdanje je prilično visoko. Osvojio sam dva velika turnira... Rolan Garos je uzeo mnogo od mene u mentalnom, psihološkom i fizičkom smislu. Ipak, doneo mi je mnogo pozitivne energije", dodao je on.

U ponedeljak od 14.30 sati, Đoković će igrati protiv domaćeg tenisera Džeka Drejpera na Centralnom terenu.

"Ne znam mnogo o Drejperu, moraću da pitam Janika Sinera o njemu i njegovoj igri. Moram da uradim domaći i pogledam neke od njegovih igara sa turnira u Kvinsu. Imaće publiku uz sebe i to može biti neugodno, a nema ni šta da izgubi. Pristupam veoma ozbiljno", rekao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke