Preokret - Đoković ne igra na završnom turniru?

Autor: Sportske Net
četvrtak 14.10.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Kakva će biti konačna odluka?

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Nastupi Novaka Đokovića na turnirima do kraja godine su pod znakom pitanja. Sledi Pariz, pa završni turnir u Torontu za koje je prvi reket sveta prijavljen, međutim šuška se drugačije. 

Italijanski "Tuto sport" objavio je insinuacije da bi Đoković mogao da odustane od svih turnira do kraja godine. Ovaj list objavio je tekst pod naslovom "Siner na Završnom turniru", uz spekulacije da bi Đoković mogao da otvori mesto Italijanu.

Teška i naporna sezone je za srpskim teniserom, a iduća koja ga očekuje biće još zahtevnija, ukoliko želi da obori rekord Federera i Nadala po broju grend slemova. 

Novak je prilično umoran još od Olimpijskih igara, imao je sitnih problema sa povredama, stoga je preskočio Toronto, Montreal, a sada i Masters u Indijan Velsu. Prijavljen je za Pariz (1.11 – 7.11), dok je premijerno izdanje Završnog mastersa u Torinu na programu od 14. do 21. novembra.

Ostalo je još vremena da svetski broj jedan odluči šta je najbolje pre svega po njegovo zdravlje, a mi se nadamo da ćemo ga ipak gledati na terenu. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke