Pretponoćna poruka Novaka Đokovića, sad je sve jasno oko Indijan Velsa!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
23:28
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser se oglasio večertas na društvenim mrežama.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Novaka Đokovića ipak nećemo gledati na predstojećem turniru Masters serije u Indijan Velsu. Razlog isti kao u Melburnu - nije vaksinisan...

To je večeras postalo i zvanično posle obraćanja javnosti našeg tenisera koji se oglasio na društvenim mrežama.

''Iako sam automatski bio uvršten na ovaj i turnir u Majamiju, odmah sam znao da neću moći da putujem. Zdravstvene vlasti (CDC) su potvrdile da se pravila neće menjati, pa zbog toga neću moći da igram u SAD. Srećno svima koji će učestvovati'', napisao je Novak.

Podsetimo, nada da će Novak Đoković učestvovati u Indijan Velsu pojavila se pošto se njegovo ime pojavilo u žrebu, gde je bio postavljen za drugog nosioca na turniru i trebalo je da se u drugom kolu sastane sa boljim iz duela Gofan-Tompson, ali od toga sada neće biti ništa, pa će Đokovićevo mesto zauzeti jedan od ''srećnih gubitnika'' iz kvalifikacija.

Novaku sada ostaje da se okrene sezoni na šljaci i evropskim turnirima koji će prethoditi Rolan Garosu. Nadamo se da će situacija sa koronavirusom biti sve bolja iz meseca u mesec, da će stroge protivepidemijske mere popustiti širom sveta i da ćemo našeg najboljeg tenisera gledati na drugom Grend Slem turniru sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke