Rafaele, svaka čast! Ne traži izgovore, ovo je izjavio posle meča!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.02.2021.
17:31
Izvor: Sportske.net

Rafael Nadal nije u polufinalu ovog gren slema.

EPA-EFE/DAVE HUNT
EPA-EFE/DAVE HUNT

Povezane vesti

Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale Australijan opena pošto je danas poražen od Stefanosa Cicipasa sa 2:3 u setovima. 

Iako je vodio sa 2:0 , Rafa nije uspeo da stigne do polufinala.

"Promašio sam nekoliko udaraca u tajbrejku koje nije trebalo da promašim. To je to. Stefanos je igrao odlično u četvrtom i petom setu. Ja sam odigrao nekoliko loših gemova. U svakom slučaju, želim da mu čestitam", kazao je Nadal posle meča. 

Nije imao problema sa povredom koja je bila aktuelna pre početka turnira. 

"Ne, nisam imao problema sa leđima. Nažalost, na ovom turniru sam se suočavao sa povredama više nego na drugim. Ali porazi od najboljih tenisera sveta su nešto što se dešava. Ne, ne bih rekao da nisam imao sreće. Ne mogu da se žalim na to. Svako dobija ono što zasluži. Imao sam svojih šansi ovde, ali ih nisam iskoristio. To je to, znači da nisam zaslužio više. Ne mogu da nađem izgovore ili razloge. Zašto nisam trenirao normalno 20 dana? Ne znam, možda zbog karantina. Možda. Ali neću da se žalim. Prihvatam to što se desilo. Nikada ne bih rekao da nisam imao sreće, čak ni sa povredama. Ja sam srećan čovek", rekao je Nadal posle meča. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke