Australijanci popustili, prema Novaku konačno kao prema ljudskom biću?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.01.2022.
10:20
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Dobiće uslove primerene čoveku.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u Jutarnjem programu TV Pink gde je otkrila nove informacije u vezi Novaka Đokovića u Australiji.

"Čula sam se sa ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, ja sa Vladom Australije, predsednik sa Novakom. Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspeli u jednoj stvari. Dostavljaće mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vežbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima", rekla je premijerka Brnabić.

"Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razume. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično preneti Ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljak", istakla je on.

Poslednju reč imaće sud, tvrdi Brnabić.

"Stvar je izuzetno emotivna. Ministarka spoljnih poslova Australije je rekla da je u kontaktu sa našim predstavnicima iz dijaspore. Razume ona sve, ali takva je situacija u Australiji. Oni su i dalje zatvoreni. Sada je sve na sudu, da li mogu da ga puste u Australiju ili ne mogu. Sud sada pregleda tu medicinsku dokumentaciju".

U međuvremenu, u javnosti su isplivali novi dokazi koji mogu pomoći Novaku da okonča agoniju u Australiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke