RG - Badosa lako do drugog kola, prošle i Halep i Pegula

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.05.2022.
22:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Rutinski.

EPA-EFE/RAY ACEVEDO
EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Povezane vesti

Španska teniserka Paula Badosa plasirala se danas u drugo kolo Rolan Garosa pošto je pobedila Francuskinju Fionu Fero sa 6:2, 6:0.

Badosa je do pobede stigla posle samo 54 minuta igre prepustivši protivnici samo dva gema. Četvrta teniserka sveta je meč završila sa 25 vinera i samo 13 neiznudjenih grešaka.

Ona će u drugom kolu igrati protiv Slovenke Kaje Juvan, koja je na startu turnira bila bolja od Ruskinje Oksane Selekmeteve sa 7:5, 7:6.

U drugo kolo Rolan Garosa plasirala se i Rumunka Simona Halep pošto je posle sat i 50 minuta igre slavila protiv Nemice Nastasje Marijane Šunk u tri seta (6:4, 1:6, 6:1), kao i Amerikanka Džesika Pegula koja je bila bolja od Kineskinje Vang Djang sa 6:2, 6:4.

Prvu prepreku u Parizu preskočila je i Ruskinja Darija Kasatkina koja je pobedila Slovakinju Rebeku Sramkovu sa 6:2, 6:0, dok je Amerikanka Medison Brengl slavila protiv Rumunke Mihaele Buzarnesku sa 6:1, 6:2,

U drugo kolo danas su se plasirale i Italijanka Kamila Djordji, Julija Putinceva iz Kazahstana, Ukrajinka Angelina Kalinina i Slovenka Tamara Zidanšek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke