Rodžer se već predao protiv Novaka

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 03.06.2021.
21:56
Izvor: Sportske.net

Ne veruje da može daleko.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer nije uveren da može mnogo da postigne na Rolan Garosu nakon plasmana u treću rundu turnira.

Iskusni Rodžer savladao je Marina Čilića sa 3:1 i izborio učešće u trećem kolu, te je sve bliži potencijalnom susretu sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu.

Međutim, jedan od najvećih igrača ikada u ovom sportu nema velika očekivanja, barem kada je reč o turniru u Bulonjskoj šumi.

"Još uvek verujem da ovde nema prevelike šanse da dođem daleko, a posebno da pređem prepreku u vidu Novaka. Moja sezona počinje tek kada nastupi sezona na travi", iskren je Federer.

Rodžer Federer će u trećoj rundi igrati protiv Nemca Dominika Kepfera, potom bi, ukoliko slavi, igrao sa boljim iz duela Beretini - Kvon Sunvo, a nakon toga bi se sastao sa Đokovićem, pod uslovom da Srbin takođe pređe svoje prepreke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 03.06.2021
22:26

hahaha, Feder je ocistio Ciliica ko nista, tako i Djokovica, Djokovic sve teze dobija i protiv nekih za koje nismo ni culi, zato se Djokovic nervira i psuje, zato stto je slab i vreme muu je proslo! feder ako bude igrao kao danas on ce Djokovica da ocisti ko vojkik cizme!