Sad je zvanično - Bitka za tron u Parizu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2018.
18:31
Izvor: Sportske.net

Ideja da Novak Đoković napadne prvo mesto na ATP rang listi u Beču ili Bazelu neće biti realizovana.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković nagovestio je da bi mogao da se prijavi za turnire u Beču ili Bazelu i da pre Mastersa u Parizu napadne prvo mesto na ATP rang listi, ali od toga ipak neće biti ništa.

Zvaničnici turnira u Beču potvrdili su da su dali sve od sebe da ubede Novaka da uzme učešće na turniru, ali je srpski teniser doneo odluku da pauzira do Mastersa u glavnom gradu Francuske.

Zanimljivo je da će organizator turnira u Beču specijalnu pozivnicu uputiti Novaku, ali Austrijancu Denisu Novaku koji će popuniti mesto u glavnom žrebu.

Ovim je postalo jasno da Novak Đoković neće igrati do kraja meseca, odnosno do početka Mastersa u Parizu na kojem će pokušati da osvoji novu titulu i ponovo zauzme prvo mesto na ATP rang listi.

Više o tome kako bi Novak Đoković mogao nazad na tron možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Thursday, 18.10.2018
20:44

Zbog pametnog razmišljanja i planiranja koji turnir će igrati, jeste osvojio sve u drugoj polovini godine. Ova sada odluka da igra samo Masters u Parizu posle Šangaja, doneće mu vrlo bitan odmor i svežinu. Nije on više 25 godina, pa da juri sve što stigne. Mislim naravno na turnire!!! Uzmi Pariz i mirno na završni u London druže Novače.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 17.10.2018
21:54

Pametno radi Novak, nema potrebe da se igra svaki turnir vec samo ono najvaznije