Sinsinati - Lajović stao u kvalifikacijama!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 15.08.2022.
08:14
Izvor: Sportske.net

Ništa od glavnog žreba.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Italijana Lorenca Muzetija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 u drugom kolu kvalifikacija mastersa u Sinsinatiju i tako ostao bez plasmana u glavni žreb turnira.

Srbin je došao do prvog brejka na meču, poveo sa 2:0, ali je onda Muzeti osvojio četiri gema zaredom, uz dva napravljena brejka i potpuno preokrenuo rezultat. Imao je Lajović šansu da se vrati u prvi set i izjednači u završnici, ali je propustio tri brejk lopte, pa je 33. igrač sveta Muzeti došao do prednosti u setovima.

Na startu drugog seta obojica igrača izgubila su po jedan servis gem, igralo se u rezultatskom egalu do rezultata 4:4, a onda je Muzeti izvršio pritisak na servis Lajoviča, napravio brejk i našao se na korak od glavnog žreba. Imao je 87. na planeti Lajović šansu da vrati brejk i ostane u meču, ali je propustio dve brejk lopte i tako ispao sa turnira.

Protivnik Muzetiju u prvom kolu mastersa biće Hrvat Borna Ćorić.

Prvi favorit turnira u Sinsinatiju prema AdmiralBetu je Rus Danil Medvedev, a kvota da će prvi igrač sveta osvojiti masters u Americi je 5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke