Skandal - Australijski novinari vređali Novaka: "Lažljivi, podli s***nja!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.01.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Nemaju granica.

AP Photo/Mark Baker
AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Novinari australijskog "Kanal 7" Rebeka Medern i Majk Amor vređali su Novaka Đokovića pred uključenje u živi program te televizije.

Oni (ni)su imali svest o tome da su kamere uključene te su uputili mnoštvo uvredljivih izraza na račun prvog tenisera sveta nazvavši ga pogrdnim imenima.

"Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli s***nja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime“, govorili su Medernova i Amor.

Tu nije bio kraj. Oni su ga ponovo prozvali i podsetili na to da je češka teniserka poslata u domovinu iako je bila u zemlji više od nedelju dana, čak i igrala turnir, pre nego što su vlasti shvatili da bi mogli da je deportuju.

"Većina ljudi misli da je on s***nja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki... Ona jadna Čehinja je poslata kući", završili su novinari televizije "Kanal 7".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke