Snimak koji može da promeni sve! ''Ko je sad pao test karaktera, Aleks Houk ili Novak Đoković?''

Autor: Darko Mitrović
subota 15.01.2022.
10:03
Izvor: Sportske.net

Ovo bi moralo da se iskoristi!

Beta/Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Informacije iz Melburna ređaju se kao na traci, vreme je za konačnu odluku Federalnog suda, ali kako smo već naveli, ima ohrabrujućih znakova kada je ishod Novakove borbe u pitanju.

Drugi veliki adut Novaka Đokovića i njegovog pravnog tima mogao bi da bude jedan snimak od prošle godine kada je ministar Aleks Houk na sva usta hvalio Novaka Đokovića, takođe u jeku pandemije koronavirusa, a na šta je pažnju tamošnje javnosti skrenuo takođe veoma uticajni političar Džoel Ficgibon.

Ovo je jutros posebno istakla i politikološkinja Nina Marković Kaze koja je za TV Prva govorila iz Sidneja.

''Za mene je najvažnija informacija u poslednjih sedam sati to što je Džo Ficgibon, nekadašnji ministar odbrane Australije i vrlo visoka politička figura, koji je u politici od 1996. godine pružio najglasniju podršku Novaku Đokoviću.

Pojavila se vest na njegovom Tviter nalogu da je Aleks Houk prošle godine dao podršku Novaku Đokoviću i rekao da je Novak dobar ambasador u Australiji. Znači, ko je sad pao test karaktera, Aleks Houk ili Novak Đoković?

Dakle, pre manje od godinu dana Aleks Houk je pohvalio karakter Novaka Đokovića, a sada ga upravo zbog toga izbacuje iz zemlje'', naglasila je Marković Kaze.

U pitanju je snimak sa jednog prijema iz 2021. kada je Houk rekao:

''I slažem se sa Vama da ceo 'srpski put' nije samo Novak Đoković. Iako je on uspešan deo toga i svakako dobar ambasador ovde u Australiji, ali zaista kada razmislite o tome, ova godina je bila jedna od najtežih koje smo imali'', rekao je, između ostalog Aleks Houk.

Nina Marković Kaze je takođe skrenula pažnju i da je Dejli Telegraf podsetio da su se svojevremeno druge kolege žalile premijeru Skotu Morisonu na ponašanje ministra Aleksa Houka.

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.