Šokantna ispovest Nika Kirjosa!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.05.2022.
18:25
Izvor: Sportske.net

Australijski teniser otvorio dušu i progovorio o velikim problemima sa kojima se suočavao.

EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Nika Kirjosa teniska javnost uglavnom doživljava i kao veoma talentovanog, ali i kao skandal majstora i šoumena na terenu. Međutim, iza svega toga postoji i jedna teška priča, pa je sada možda i jasnije zbog čega je Kirjos pravio brojne skandale ili provocirao pojedine kolege, pa je i Novak Đoković do ove zime često bio na udaru njegovih izjava.

Svoju priču Kirjos je otvoreno ispričao u razgovoru za australijski ''Kanal 9'' i tom prilikom, između ostalog otkrio da je tokom 2019. godine prolazio kroz teške trenutke, a da mu ni naredna godina nije bila mnogo lakša. O čemu se konkretno radi?

''Koristio sam velike količine alkohola i droga, zaista sam bio izvan kontrole. Mislim da sam odgurnuo sve kojima je bilo stalo do mene, nisam komunicirao. Samo sam zaćutao, ali pokušavao sam se boriti.

Bio sam usamljen, depresivan, negativan, pio sam, uzimao narkotike i nisam bio u kontaktu s porodicom i prijateljima. Sad uopšte ne pijem, ponekad uz večeru popijem čašu vina'', izjavio je Kirjos.

On je takođe otkrio i da je tokom 2019. godine sam posekao i opekao vlastitu ruku, kao i da je imao i suicidalnih misli.

On je potvrdio i da ove godine neće učestvovati na Rolan Garosu, ali je izrazio nadu da će sledeće doći u Pariz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke