Šokantna izjava Novakovog trenera! Ali, kad malo bolje razmislimo...

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Da li se već predao, ili je nešto drugo u pitanju?

Nikola Gligic/Starsportphoto ©
Nikola Gligic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sinoć je lako i ubedljivo izborio plasman u drugo kolo Rolan Garosa, savladao je Japanca Nišioku kome je prepustio samo četiri gema, a danas će saznati ko će mu biti rival u narednoj runci, da li Aleks Molčan koga trenira Novakov dugogodišnji trener Marijan Vajda, ili Federiko Korija.

Prema projekciji žreba, ako ne bude nekih većih iznenađenja, Novak Đoković bi u četvrtfinalu trebalo da se sastane sa svojim najvećim rivalom Rafaelom Nadalom, a Novakov aktuelni trener Goran Ivanišević je u intervjuu za pariski ''L'Ekip'' istakao da bi to bilo najveće četvrtfinale u istoriji ovog grend slem turnira.

Međutim, tom prilikom je Ivanišević dao i jednu na prvi pogled šokantnu izjavu, vezanu za ishod potencijalnog duela Đoković-Nadal u Parizu.

''Kad sam video žreb, rekao sam da će Nadal doći do finala, što znači da će izbaciti Novaka. Za mene je samo jedan favorit Rolan Garosa i to je Rafael Nadal! Čak i uz povredu stopala koju je imao u Rimu. Moje mišljenje će uvek biti takvo'', izjavio je Ivanišević.

Bez obzira što ovo zvuči prilično grubo od nekoga ko sarađuje sa Novakom, utisak je da Ivanišević iskusno pokušava već sada da prebaci pritisak na leđa Nadalu kome je dodelio ulogu apsolutnog favorita.

U AdmiralBet-u možete već sada da prognozirate finaliste Rolan Garosa, kvota na Novaka je odličnih 2.50, ali prema ponuđenim kvotama ni on, ni Nadal, ni Medvedev, ni Alkaraz nisu prvi favoriti za ulazak u finale. Šta mislite, ko je?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke