Sramni Kirjos vređao norveškog tenisera, pa najavio povlačenje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.08.2021.
10:13
Izvor: Sportske.net

Ne prestaje sa skandalima.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

O Niku Kirjosu se poslednjih godina mnogo više govori na temu skandala koje je pravio, nego o rezultatima na teniskim terenima, a u tom ''stilu'' nastavlja i ovog leta.

Sada se na njegovom tapetu našao norveški teniser Kasper Rud koji igra u odličnoj formi u poslednje vreme, pošto je osvojio turnire u Baštadu, Gštadu i Kicbilu.

Otkud Kirjos u toj priči?

ATP je, naime, ovih dana na društvenim mrežama pozvao ljubitelje tenisa da postavljaju pitanja Kirjosu, a jedno od pitanja postavio mu je i Rud.

''Koji ti je omiljeni turnir na šljaci?'', upitao je Rud.

''Tvoja mama'', prostački mu je uzvratio Kirjos, pa kasnije obrisao taj sramni odgovor.

Uvek ima onih koji ga pravdaju, tako je i ovoga puta, jer je Rudovo pitanje Australijanac shvatio kao provokaciju s obzirom da je poznato da ne voli turnire na šljaci. Ali, kasnije se Kirjos ponovo oglasio.

''Hahahaha, ovo je klasika. Ti si dobar igrač. Ali svi znamo da kradeš bodove kroz te turnire haha", pokušao je da omalovaži pomenute Rudove titule.

Kirjosa bi narednih dana trebalo da gledamo na turniru u Vašingtonu, a uoči tog nastupa nagovestio je i skoro povlačenje iz tenisa?!


''Definitivno se osećam... mislim, prilično je ludo.. ne znam. Ne znam. Kao, kad dođem ovde da igram, osećam vibracije. Kao i svaki put kada sam na turniru, osećam se kao da bi mi ovo mogao biti poslednji put da ikada budem ovde. U Atlanti sam se osećao isto. Vašington isto...

Ne znam... Ne znam gde sam. Osećam se čudno. Osećam se čudno zbog svoje karijere u ovom trenutku'', poručio je Kirjos

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke