Šta je sa Olgom Danilović?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.10.2023.
23:40
Izvor: Sportske.net

Povrede...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović oglasila se putem društvenih mreža gde je otkrila zbog čega je nema na terenu već neko vreme.

Olgu smo poslednji put gledali u kvalifikacijama za US open koje nije uspela da prebrodi upisavši tako treći vezani poraz, a sve nakon osvajanja titule u Baštadu.

U pitanju su problemi sa povredama koji Olgu muče i usled čega joj je neophodna pauza kako bi mogla ponovo da zaigra na visokom nivou.

"Zdravo, ljudi. Želim da podelim s vama novosti o tome gde se trenutno nalazim u mojoj teniskoj karijeri. Vodim borbu sa povredama već neko vreme uz koje sam pokušavala da igram, ali došla sam do tačke kada postaje previše teško. Znala sam da je neophodno da uzmem neko vreme da radim ma njima i ispravim ih kako bi mogla da igram konstantno i kako bih bila na najboljem nivou. Posetila sam mnogo doktora kako bih pokušala da razumem koji je put najbolji i sada osećam kao da sam ga konačno pronašla u cilju da postane bolje. Biće neophodno još neko vreme, ali radim vredno da se vratim što spremnija u što kraćem vremenskom roku. Hvala vam za svu podršku i nadam se da ću vas videti na terenu uskoro", napisala je Danilovićeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke