Šta se ovo dešava sa Novakom?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.07.2022.
16:12
Izvor: Sportske.net

Ne liči na sebe od sredine prvog seta!

 EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se pred eliminacijom sa Vimbldona!

Posle rutinskih pobeda u prva četiri kola, Novak se danas u četvrtfinalu sastao sa supertalentovanim italijanskim teniserom Janikom Sinerom i posle prva dva seta gubi sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:2!

A sve je počelo baš onako kako smo priželjkivali... Đoković je odmah stekao brejk prednosti, poveo sa 3:0, pa 4:1, zatim imao brejk-loptu za vođstvo od 5:1. Nije je iskoristio, Siner je smanjio na 4:2 i od tog trenutka počinje pravi sunovrat u Đokovićevoj igri.

Naredni gem je bukvalno poklonio rivalu svojim greškama i očajnim servisima, a sve je završeno duplom servis-greškom i Siner je prišao na 4:3.

Do kraja prvog seta, Novak je osvojio još samo jedan gem, Italijan je zagospodario terenom, dobio na samopouzdanju, pogotovo jer je osetio da je srpski teniser ozbiljno uzdrman.

Nadali smo se da će Nole uzvratiti u drugom setu, ali se gotovo ništa nije promenilo, Siner je nastavio da dominira i sa 6:2 dobio drugi set, pa sada Novaku ostaje da pokuša da napravi neki veliki preokret ako želi u polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke