Šta selektorka kaže o debaklu protiv Španije?

Autor: Beta Beta
nedelja 07.02.2016.
20:38
Izvor: Beta

Selektor FED kup tima Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić rekla je danas da nije nezadovoljna nastupom svoje ekipe u duelu protiv Španije.

BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV
BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV

Povezane vesti

Teniska reprezentacija Španije pobedila je danas sa ukupnih 4:0 selekciju Srbije u prvom kolu Svetske B grupe Fed Kupa.

"Ne mogu da budem srećna što smo izgubile, ali ne mogu ni da budem nezadovoljna, jer smo izgubile od veoma jake ekipe, jedne od najjačih... One mogu da konkurišu i za osvajanje Fed kupa", rekla je Ječmenica Jevtić novinarima u Kraljevu.

Poslednji bod Španiji danas su donele Lara Aruabarena i Ludres Domingez, koje su savladale Ivanu Jorović i Ninu Stojanović sa 4:6, 7:6 i 10:7.

Pitanje pobednika u ovom duelu rešeno je ranije danas kada je Garbinje Mugurusa sa 2:0 slavila protiv Jelene Janković i tako donela Španiji treći, odlučujući trijumf.

Prva dva boda Španiji juče su donele Mugurusa i Karla Suares Navaro pobedama nad Ivanom Jorović, odnosno Jelenom Janković.

"Očekivala sam da ćemo pružiti maksimum, što i jesmo. Jelena je dala sve od sebe, Ivana je pokazala da je blizu svetskog vrha... Ne mogu da budem nezadovolja i dublom, pokazale su da su naša budućnost", rekla je Ječmenica Jevtić.

"Nadam se da ćemo u sledećem meču biti bolji", dodala je ona.

Španija će, nakon ove pobede, igrati u plej-ofu za povratak u Svetsku grupu, dok Srbiju čeka borba za opstanak u B grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jupp Heynckes
Sunday, 07.02.2016
23:01

Sta ima da kaze, vidite, da i sama ne zna gde se nalazi, totalno pogubljena zena.