Šteta za Italijana! Drama u Torinu, Medvedev spasio dve meč-lopte

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.11.2021.
23:43
Izvor: Sportske.net

Šteta za mladog tenisera, imao je Medvedeva u šaci.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Danil Medvedev je stigao i do treće pobede u okviru završnog mastersa u Torinu, danas je bio bolji od Janika Sinera, mladog Italijana koji je "uleteo" na turnir umesto Beretinija koji je povređen. 

Bilo je 6:0, 6:7 (5) i 7:6 (8).

Prvi set je bio rutinski, Siner nije znao šta ga je snašlo, Medvedev ga je dobio za 26 minuta i to sa 6:0, ali je onda Siner zaigrao daleko bolje, dok je Medvedev počeo da se preznojava. 

Morao je da odservira čak osam as servisa, ali ni to mu nije bilo dovoljno da stigne do pobede u drugom setu, taj-brejk je Siner rešio u svoju korist pa smo gledali i treći. 

Zadrhtala je ruka mladom Italijanu u trećem setu, imao je brejk prednosti, sve na svojoj strani, vodio sa 4:2, ali je Medvedev uspeo da se vrati u meč i ponovo smo gledali taj-brejk. 

Bilo je izuzetno uzbudljivo, Siner je bio u zaostatku od jednog mini-brejka (3:5), ali je vezao tri poena za meč loptu koju nije iskoristio. Posle toga teniseri nisu dozvoljavali mini-brejkove, sve do meč lopte za Medvedeva koji je uspeo da na iskustvo dobije Italijana u ovom taj-brejku sa 10:8. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke