Stižu nove informacije iz Australije - Može li Novak da zaigra na AO?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.10.2021.
16:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li se situacija poboljšati?

Beta/AP Photo/Lee Jin-man
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Povezane vesti

Australijski teniski trener Rodžer Rašid smatra da će Novak Đoković moći da učestvuje na Australijan openu iduće godine.

Tema koja se često provlači kroz svetske ovih dana dobija svoj nastavak. Učešće Novaka Đokovića na turniru u Melburnu je pod znakom pitanja budući da će za ulazak u Australiju biti neophodna potvrda o imunizaciji. Svetski broj jedan se, prema nezvaničnim informacijama, nije vakcinisao što predstavlja problem za njegov dolazak na Australijan open.

Rodžer Rašid smatra da će se zdravstvena situacija u toj zemlji popraviti uskoro i da će Novak moći da doputuje u zemlju kengura.

"Mislim da će Novak biti ovde u januaru. Doći ćemo do potrebnog broja vakcinisanih do tada, situacija će se promeniti tokom nekoliko sledećih nedelja. Sve smo bliži i bliži tome da otvorimo sve i situacija će biti drugačija na kraju godine“, rekao je Rašid za "SEN Sportsday“.

Rašid, između ostalog, radi u medijima u svojstvu komentatora i utisak je da ima preciznije informacije povodom ovog slučaja.

"Novaka verovatno zanima samo ono što će se desiti na kraju decembra jer uslovi ovde diktiraju kako će se ulaziti u Australiju. On želi da sruši rekord, bilo bi sjajno za nas da to bude u Australiji i želimo da sruši taj rekord ovde je je to nešto što će se izdvajati u svetu sport", naveo je on.

Sam Đoković je pre nekoliko dana rekao da ne zna da li će učestvovati na Australijan openu i pokušati da osvoji 10. titulu na ovom turniru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke