Stvarno su bezobrazni, "L'ekip" opet o Novaku: "Đoković tek peti teniser u istoriji"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.11.2021.
23:57
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković će igrati finale Pariza, a Francuzi baš i nemaju milosti u svojim tekstovima.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Parizu, igraće tamo protiv Danila Medvedeva u reprizi gren slem finala ove sezone, onog iz Australije kada je slavio naš teniser i onog iz Njujorka kada je bolji bio Medvedev. 

Kao uvertiru u ovaj meč večeras je "L'ekip" objavio jedan tekst u kom govore o rekordima koje juri Novak Đoković kako bi bio najbolji svih vremena, a u tekstu se navode uglavnom činjenice koje idu na ruku drugim teniserima. 

Pored onih "nerešenih" parametara, kao što su broj gren slemova (Rafa, Rodžer i Novak imaju po 20) ili kao što je broj masters turnira (36 Rafa i Novak), pomenuli su i ukupan broj pobeda u open eri, ukupno osvojene završne masters turnire, Olimpijske igre... Sve ono u čemu ima boljih od srpskog tenisera. 

Nisu mogli a da ne napomenu da je Margaret Kort osvojila 24 gren slem turnira, a u jednoj rečenici su napisali da je Novak najduže na prvom mestu ATP liste ikada. 

"Đoković peti teniser po broju pobeda u istoriji", stoji podnaslov teksta u kom se navodi da Novak ima 981 pobedu, a da su ispred njega Konors, Federer, Lendl i Nadal. 

Nisu zaboravili ni ukupan broj titula, Konors ima 109, Novak je ostao na 85. 

Mi znamo ko je najbolji svih vremena, uskoro će svi dokazi ove suprotne strane biti pobijeni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke