''Supermen'' Novak ostavio Vilandera u čudu: ''Mene bi ovo uništilo''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.11.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Opet je imao dileme i po ko zna koji put ga je Novak razuverio!

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se trijumfalno vratio turnirima par meseci posle najbolnijeg poraza u karijeri, osvojio je turnir Masters serije u Parizu i sada se sprema za još jedan trofej i na završnom turniru u Torinu koji počinje u nedelju.

U susret tom turniru, nekadašnji šampion, a sada dobro poznati komentator ''Eurosporta'' Mats Vilander izneo je zanimljivo razmišljanje o tom trijumfalnom Đokovićevom povratku posle poraza u finalu US opena od Danila Medvedeva.

''Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine i izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje i samopouzdanje Džona Mekinroa i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno supermen'', priznaje Vilander.

Sada Vilander više nema razloga da sumnja, pa Novaka vidi kao favorita za osvajanje i završnog Mastersa.

''U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom... Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio'', zaključio je Vilander.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke