Švajcarci otkrili Novakovu ''tajnu''! Ako je istina, veliki problem je rešen!

Autor: Darko Mitrović
petak 08.10.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Ovo postaje glavna teniska tema tokom ovog meseca.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Neizvesnost oko učešća Novaka Đokovića na Australijan openu i dalje traje posle poruke tamošnjeg premijera Danijela Endrjuza da će na turniru u Melburnu moći da učestvuju samo vakcinisani igrači i da im nikakve titule neće omogućiti popust u tom pogledu.

Posle te izjave, sve oči su uprte u Novaka Đokovića za koga se još uvek ne zna da li je vakcinisan, a pogotovo jer je dat rok do 15. oktobra za primanje prve doze vakcine protiv koronavirusa.

Međutim, danas se pojavila nova teorija koju je lansirao švajcarski ''Argauer Cajtung'' i koji donosi tekst pod naslovom "Da li je bivši antivakser davno vakcinisan?"

Povod za ovaj tekst je Đokovićevo pojavljivanje na letnjem festivalu u Central Parku u Njujorku, tokom održavanja US opena, gde je navodno bio dozvoljen ulaz samo vakcinisanim osobama.

Ako ni tu nije bilo popusta za najboljeg tenisera sveta, onda bi to značilo da je on već tada bio vakcinisan i da problema oko nastupa u Melburnu početkom sledeće godine neće biti. Ali, zvaničnih potvrda još uvek nema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke