Težak žreb za Ivanovićevu i Jankovićevu!

Autor: Beta Beta
petak 22.05.2015.
19:38
Izvor: Beta

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović u prvom kolu Rolan Garosa sastaće se sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana, dok će Jelena Janković igrati protiv rivalke iz kvalifikacija, određeno je današnjim žrebom u Parizu.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Aleksandra Krunić na startu takmičenja sastaće se sa Julijom Putincevom iz Kazahstana, dok će Bojana Jovanovski za rivalku imati Ukrajinku Lesju Curenko.

Ivanovićeva će se u eventualnom drugom kolu sastati sa boljom iz duela između Petre Cetkovske iz Češke i Japanke Misaki Doi, a dalje su joj projektovane suparnice domaća teniserka Karolin Garsija, od koje je izgubila tri puta ove sezone, Ruskinja Ekaterina Makarova i Rumunka Simona Halep. 

Jelena Janković, ukoliko prođe prvo kolo Rolan Garosa, ide na bolju iz meča između Amerikanke Irine Falkoni i Francuskinje Manon Arkanjoli, dok bi se u eventualnom trećem kolu sastala sa Dankinjom Karolinom Voznjacki.

Ako prođe Putincevu, trenutno 105. teniserku sveta, Krunićeva će se u drugom kolu sastati sa Ukrajinkom Elinom Svitolinom ili Belgijankom Janinom Vikmajer.

Prva nositeljka Amerikanka Serena Vilijams u prvom kolu dočekaće svoju rivalku iz kvalifikacija, dok će Ruskinja Marija Šarapova igrati protiv Estonke, 49. teniserke na WTA listi, Kaje Kanepi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke