Tijafo neće da se izvini Federeru: ''On je taj koji treba da se izvinjava!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.09.2022.
09:57
Izvor: Sportske.net

Amerikanac nije popustio ni pod pritiskom novinara.

EPA-EFE/JUSTIN LANE
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Povezane vesti

Prvi put od kada se održava Lejver kup, Tim sveta je savladao Tim Evrope, i to baš na oproštaju legendarnog Rodžera Federera koji je zvanično okončao igračku karijeru.

Svoj poslednji meč u karijeri Federer je odigrao u dublu, zajedno sa Rafaelom Nadalom, a protiv Amerikanaca Frensisa Tijafoa i Džeka Soka.

Američki tandem je dobio taj meč, pa se Federer oprostio porazom, a Tijafo je bio prilično motivisan da dobije taj meč.

Kada se sve završilo, novinari su upitali Amerikanca da li se izvinio Federeru jer mu je tom pobedom na neki način pokvario oproštaj, ali Tijafo se nije dao zbuniti.

"Naravno da mu se nisam izvinio. Želeo sam da on bude srećan, ali nemam zbog čega da se izvinim. On je taj koji ima zbog svačega da se izvinjava zbog toga što je u prethodne 24 godine sve žive na Turu pobeđivao.

Ne, neću se izviniti, ali ću mu se zahvaliti na tome što sam bio deo ovog sjajnog turnira i svega što je uradio za našu igru", rekao je Tijafo i Federeru poželeo sve najbolje u nastavku života.

Na Lejver kupu je nastupio i naš Novak Đoković koji se već preselio u Tel Aviv, gde će tokom ove nedelje biti prvi nosilac na tamošnjem turniru. Danas nastupa i mlada nada srpskog tenisa Hamad Međedović koji se na startru turnira u Tel Avivu sastaje sa Britancem Lijamom Broudijem. Kvota u AdmiralBet-u na trijumf Međedovića u ovom meču je odlična i iznosi 3.35, a na istom mestu možete da vidite i kompletnu ponudu današnjih i sutrašnjih mečeva na ovom turniru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke