Tim, Dimitrov, Berdih, Izner u drugom kolu Vimbldona

Autor: Beta Beta
utorak 04.07.2017.
22:48
Izvor: Beta

Austrijski teniser Dominik Tim prošao je danas u drugo kolo Vimbldona pošto je pobedio kanadskog tenisera Vašeka Pospišila nakon tri seta, 6:4, 6:4, 6:3.

Epa/Ian Langsdon
Epa/Ian Langsdon

Povezane vesti

Meč je trajao sat i 58 minuta. Tim je u prvom i drugom setu iskoristio po jednu brejk loptu, a u trećem dve. Pospišil nije nijednu imao brejk priliku.

Pored Tima, u drugo kolo Vimbldona plasirao se i bugarski teniser Grigor Dimitrov nakon pobede nad Argentincem Dijegom Švarcmanom - 7:6, 6:2, 6:2.

Američki teniser Džon Izner došao je do drugog kola pobedivši sunarodnika Tejlora Frica sa 4:6, 6:7, 3:6.

Čeh Tomaš Berdih, 15. teniser sveta, pobedio je Francuza Žeremija Šardija i plasirao se u drugo kolo nakon borbe u četiri seta, 3:6, 6:3, 6:7, 4:6.

U narednom kolu Vimbldona igraće i španski teniseri David Ferer i Albert Ramos, Gal Monfis, Žil Simon i Adrijan Manarino iz Francuske, američki teniseri Donald Jang, Rajan Harison, Džek Sok, Frensis Tijafo, austrijski teniser Sebastian Ofner, Markos Bagdatis sa Kipra i Japanac Juiši Sugita.

Prvi prepreku na trećem grend slem turniru danas su preskočili i Nemac Aleksandar Zverev, kao i njegov brat Miša Zverev, Stiv Darsi iz Belgije, Adam Pavlašek iz Češke, Britanac Kajl Edmund, Ernest Gulbis iz Letonije, Mihail Kukuškin iz Kazahstana, ruski teniseri Mihail Južni i Andrej Rubljov, Miloš Raonić iz Kanade, Radu Albot iz Moldavije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke