Troicki okupio ekipu, Srbija sanja uspeh iz 2010!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 15.11.2021.
20:39
Izvor: Sportske.net

Čeka se Novak Đoković.

EPA-EFE/MARK EVANS
EPA-EFE/MARK EVANS

Povezane vesti

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki okupio je danas nekompletan sastav tenisera koji će predstavljati našu državu na turniru koji startuje 25. novembra.

Troicki je radio sa Dušanom Lajovićem, Laslom Đereom, Miomirom Kecmanovićem i Nikolom Ćaćićem, dok bi lider tima Novak Đoković trebalo da se priključi nakon turnira u Torinu.

Konačan spisak biće poznat u sredu, a Srbija će se sastati u grupi sa Nemačkom i Austrijom.

"Imamo dovoljno vremena do prvog meča. U sredu ću definitivno utvrditi tim i sastav od pet igrača. Novak iz opravdanih razloga nije sa nama, jedva čekamo da nam se pridruži, ali se nadamo da će to biti što kasnije", rekao je Troicki.

Pozitivna okolnost je što Aleksandar Zverev neće biti u sastavu Nemačke, dok još nije sigurno da li će Dominik Tim igrati za Austriju.

"Momci su motivisani i srećni što smo na okupu, dugo nismo imali priliku da igramo zajedno. Što se rivala tiče Tim dugo nije igrao, Zvereva nema. Ekipe su oslabljene, ali ne treba nikoga potceniti. Daćemo sve od sebe", rekao je naš selektor.

Srbija je poslednju titulu uzela davne 2010. godine, a prema rečima Troickog ova generacija će pokušati da izbori drugu.

"Nadam se da ćemo se pokazati u najboljem svetlu i da ćemo napraviti zapažen rezultat, a to je titula".

Dejvis kup je na programu od 25. novembra do 5. decembra, a mečeve protiv Austrije i Nemačke igraće u Insbruku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke