TSS: ''Bačena senka na nadljudsko angažovanje!''

Autor: Beta Beta
sreda 04.03.2015.
20:21
Izvor: Beta

Posle brojnih peripetija oko prodaje karata za Dejvis Kup meč između Srbije i Hrvatske, Teniski savez Srbije se danas oglasio zvaničnim saopštenjem.

Povezane vesti

Teniski savez Srbije saopštio je danas da je skandalom oko ulaznica za predstojeći duel sa Hrvatskom u Dejvis kupu "bačena senka na nadljudsko angažovanje" organizatora.

"Nažalost, bačena je senka na dvomesečno nadljudsko angažovanje svih struktura u gradu Kraljevu da se jedan ovakav događaj pripremi, na njihovu spremnost da ugoste najbolje igrače Srbije i Hrvatske, kao i da pokazu svetu da je grad sa okolinom zaslužio da ima ovakav spektakl", navodi se u saopštenju TSS.

Takođe piše da je "ne mali broj ljudi" bio priveden na informativni razgovor, ali da su svi pušteni posle davanja izjava "obzirom da nije bilo nikakvih zlopotreba".

"To se pre svega odnosi na predsednika Teniskog saveza Zapadne Srbije Predraga Petronijevića, koji je u dva-tri navrata bio na višesatnim informativnim razgovorima, ali je posle detaljne istrage oslobođen od svih sumnji", dodaje se u saopštenju.

Kraljevo je "na opšte zadovoljstvo" privelo sve pripreme kraju i meč, što se tiče organizatora, može da počne.

"Opšta konstatacija je da je novoizgrađena hala svojim kapacitetom jednostavno nedovoljno velika da prihvati toliki broj gledalaca kada je jedan ovakav događaj u pitanju. Iz tog razloga došlo je i do problema u prodaji i distribuciji", piše u saopštenju TSS.

TSS navodi i da je grad Kraljevo kao suorganizator imao pravo na određeni broj ulaznica, koji je distribuiran preduzećima "onako kako su stizale plaćene faktura", kao i to da je pogrešna konstatacija da su karte besplatno deljene.

Duel između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa igraće se od petka do nedelje u Kraljevu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.