"Tu smo da pobedimo i zaustavimo Đokovića"

Autor: Sportske Net
subota 28.08.2021.
21:42
Izvor: Sportske.net

Ruski teniser ima nameru da se domogne vrha.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Svetski broj jedan i trenutno najveći konkurent Novaku na vrhu ATP liste, barem kada su bodovi u pitanju, Danil Medvedev, govorio je da je cilj svima da zaustave sprskog tenisera. 

"Siguran sam da Novak želi da osviji 45 slemova i da igra do 55. godine. Ipak, mi smo ovde da održimo njegov nivo i pobedimo ga. Ovde smo da mu ne dozvolimo da uzme i US Open", kaže Rus.

Finalista ovogodišnjeg Australijan Opena na kom je poražen od stane Đokovića kaže da to neće bit lak posao.

"Svi znamo koliko je Novak jak igrač, jedan je od najboljih u istoriji. Zato je na svakom turniru na kom igra, veliki favorit".

Ruski teniser kaže da je svetski broj jedan ipak pobediv s obzirom na to da je izgubio od Zvereva u polufinalu Olimpijskih igara.

"Imao je set i brejk protiv Zvereva i Saša je uspeo da se uzdigne na neverovatan nivo u pobedi ga. To morate da radite protiv njega. Stefanos je bio u finalu Rolan Garosa, imao je 2:0. Ja sam bio u finalu Australije, nisam vodio, ali sam bio u finalu. Pokušaćemo da ga zaustavimo. Naravno ima mnogo mladih koji žele da osvoje svoj prvi slem, ali samo jedan od nas to može", zaključio je Medvedev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke