Vajda ponudio otkaz Đokoviću, ovo je uslov!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 13.06.2021.
21:56
Izvor: Sportske.net

Slovak se našalio.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Trener Novaka Đokovića Marjan Vajda najavio je berićetno leto za najboljeg tenisera sveta, koji je danas pokorio Francusku osvajanjem Rolan Garosa ovog popodneva.

Đoković je posle preokreta slavio protiv Stefanosa Cicipasa 3:2, a za dve nedelje ga očekuje Vimbldon, treći Grend slem u sezoni.

U trijumfalnom danu po srpskog asa jaku izjavu je dao i njegov trener Marjan Vajda poručivši da se nada osvajanju još trofeja do kraja sezone.

"Još u Rimu se videlo da ulazi u pravi ritam. Odlično je pogađao lopticu, dobro se kretao. I kao pun pogodak se ispostavilo igranje na turniru u Beogradu. Osvojio je titulu, dobio vetar u leđa od publike i na krilima toga je igrao u Parizu", istakao je Vajda.

Istakao je da je Novak daleko bolji igrač nego pre pet godina kada je osvojio prvi Rolan Garos, a zatim je najavio i nove trofeje.

"Nema tu šta da se krije. Novak voli da igra i na Vimbldonu i na US openu. Između ta dva takmičenja su Olimpijske igre. Cilj je da pokuša da osvoji sva tri trofeja. Biće teško, ali će sav plan i program biti podređeni tome. Prvi je Vimbldon i sada se okrećemo tom cilju. Korak po korak", rekao je Vajda.

Slovački trener je stigao i da se našali za kraj razgovora.

"Goran Ivanišević i ja smo se dogovorili ako to uradi, daćemo mu otkaz kao njegovi trener. I to zvaničan", istakao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke