Veliki Novak: "Čestitam Kordi, hvala mom timu što me trpi i mom bratu koji je tu, Marko, volim te!"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.01.2023.
12:34
Izvor: Sportske.net

Kao da je igrao kod kuće.

EPA-EFE/MATT TURNER
EPA-EFE/MATT TURNER

Povezane vesti

Novak Đoković je osvojio novi trofej, svoj 92. u karijeri, a nakon osvojenog pehara u Adelejdu, zahvalio se na neverovatnom gostoprimstvu. 

Đoković je usput čestitao sjajnom Sebastijanu Kordi, koji je danas bio rame uz rame sa najboljim.

"Dobro veče svima, nadam se da ste uživali u ovom šou večeras. Korda je imao strašan turnir, izuzetan meč danas, Seba, bio si bliži pobedi danas od mene, jedna, ili dve lopte su odlučile. Samo nastavi ovako. Takođe, želim da se zahvalim svom timu što me trpe i što me tolerišu i što su uz mene. Siguran da danas nije bilo lako bio tu, moj brat Marko je bio tu, nije često u prilici da dođe i zato - hvala što si došao, volim te", rekao je Đoković, indirektno aludirajući na trenutak posle prvog seta kada je upravo brata Marka oterao iz boksa.  

Đoković se potom zahvalio organizatorima i najavio da će se vratiti i naredne godine.

"Neverovatna nedelja je iza mene, samo što stojim ovde je dar za mene. Posveta koju sam dobio ovde, rekao sam da nikada nisam dobio u životu. Hvala svima što ste dolazili na svaki meč, osetio sam se kao da igram kod kuće. Hvala i na ovom blagoslovenom i osveštanom trofeju, koji je zaista poseban i što prenosite kulturu i istoriju vašeg naroda, vidimo se sledeće godine", poručio Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke