Veliko srce Novaka Đokovića!

Autor: Beta Beta
Wednesday 30.12.2020
11:46
Izvor: Beta

Fondacija Novak Đoković saopštila je da je donacijom u tri bolnice želela da bolesnoj deci omogući adekvatno okruženje u vidu edukativno-zabavnih prostorija u kojima će se osećati "makar približno kao da su kod kuće".

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Ljubav je pokretač, ona je u nama, samo treba da je probudimo, a kada je deca osete, teške stvari se transformišu u čuda. A, najveće čudo je dečji život i zadovoljno dete, to je za nas zvezda vodilja i zbog toga dajemo sve od sebe da danas bude bolje nego juče", navela je globalna direktorka i koosnivač Novak Đoković fondacije Jelena Đoković.

Fondacija je kompletno renovirala i opremila svim neophodnim sredstvima prostorije za učenje i igru u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, bolnici za pedijatriju "Olga Popović Dedijer" i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".

Nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije Maja Kremić je rekla da će se i ubuduće pažljivo pratiti i osluškivati potrebe dece tokom njihovog ranog razvoja.

"Mi u Fonadciji Novak Đoković čvrsto verujemo da samo zajedno, onoliko koliko svako od nas može, doprinosimo svetu da bude bolje mesto za sve", rekla je Maja Kremić.

Direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić je kazao da mu je drago zbog toga što je Fondacija prepoznala značaj kvalitetnog provođenog vremena dece koja se leče.
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.