Vilander pokazao pravo lice - Našao je novi razlog da Federera proglasi ''najvećim svih vremena''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2023.
21:16
Izvor: Sportske.net

Sad se konačno razotkrio!

Beta/AP Photo/Jim Young
Beta/AP Photo/Jim Young

Povezane vesti

Iako je posle Australijan opena i Rolan Garosa izgledalo da je i Mats Vilander posle dugogodišnjih kritika na račun Novaka Đokovića definitivno shvatio da je Srbin najbolji teniser svih vremena, današnji dolazak Rodžera Federera u vimbldonsku ložu i aplauzi koje je tom prilikom Švajcarac dobio, bili su dovoljni da Vilander pokaže ''svoje pravo lice''.

Tu atmosferu je Vilander prokomentarisao na ''Eurosportu'', i jasno i glasno izneo svoje mišljenje da je bez obzira na sve Novakove titule, Rodžer Federer ''najveći teniser svih vremena''.

Ali, moramo priznati da je od svih koji nalaze razloge da Federera i dalje proglašavaju najboljim i najvećim, Vilander našao najoriginalniji razlog.

''Znate, ne volim da pričam o GOAT trci, a taj status ovih dana pripisujemo Novaku Đokoviću. Za mene je 'najveći svih vremena' Rodžer Federer, jer mislim da je stavio tenis na sve televizije širom sveta'', zaključio je Vilander i dodao:

''Ovde, na Vimbldonu, ostavio je trag. Mislim da je podigao Vimbldon na viši nivo svojom igrom na terenu i ambasadorom kakav on svakako jeste''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke