Zašto Ana ćuti? Hoće li se predomisliti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Odluka Ane Ivanović da se povuče iz Fed Kup reprezentacije Srbije izazvala je brojne reakcije, ali se ona sama još uvek u javnosti nije oglašavala tim povodom.

BETA/AP Photo/Andy Wong
BETA/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Podsetimo, vest o Aninom povlačenju iz Fed kup reprezentacije potvrdila je selektor našeg tima Tatjana Ječmenica, koja je otkrila da ju je Ivanovićeva mejlom obavestila o svojoj odluci.

Ječmenica je takođe istakla i da su potom ljudi iz Saveza pokušalu da ubede Anu da promeni odluku, ali se to nije dogodilo, pa će Srbija u meču protiv Belgijanski 16. i 17. aprila u Beogradu morati bez svoje najbolje rangirane teniserke u ovom trenutku.

Ovim povodom se u izjavi novostima oglasio i bivši selektor našeg Fed Kup tima Dejan Vraneš, sa kojim je Ivanovićeva odlično sarađivala, i koji ne odbacuje mogućnost da se Ana i predomisli, imajući u vidu da je to učinila i Jelena Janković Ali...

''Treba uvek ostaviti prostor, a vreme će da pokaže da li je to moguće. Ove godine sigurno neće, a sledeće će zavisiti od forme, rezultata, privatnih planova i drugih faktora.

Igrači kao ona su uvek dobrodošli u reprezentaciju. Moram da dodam i da Jelena ni u jednom trenutku nije rekla da se definitivno povlači, samo nije bila spremna za nastup'',
istakao je Vraneš, koji je u izjavi ''Novostima'' naglasio i da je to samo njegovo mišljenje i da sve zavisi od Ane.

Ipak, posle svega, utisak je da je Ana svoju odluku trebalo da javno obrazloži, bar zbog onih koji su je sve ove godine podržavali, a ne da tačku na višegodišnje nastupe za reprezentaciju Srbije stavi jednim običnim mejlom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.04.2016
14:47

Svaka čast Ani za sve ono što je uradila za reprezentaciju, mada ako se prisetimo često se dešavalo da iz razno raznih razloga neposredno pred nastup otkaže nastup za reprezentaciju. Poštujem odluku da više ne može ili ne želi da igra za reprezentaciju, ali onda nema nastupa na Olimpijadi. Nama hoću da igram za Srbiju samo onda kad meni odgovara već ili igraš za Srbiju kad god treba (normalno uvek ima izuzetnih situacija) ili ne igraš uopšte.

avatar
Realan tip
Thursday, 07.04.2016
13:52

Aman, dosta o ovoj starleti.