Zašto je Novak juče otkazao konferenciju? Svetski broj jedan u nesvakidašnjoj situaciji

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 18.04.2022.
13:10
Izvor: Sportske.net

Navikao nas je na moćna izdanja, ali pauze su uzele maha, očigledno.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je iznenada otkazao najavljenu konferenciju za medije uoči početka Serbia opena.

On je jutro pre nego što je trebalo da se obrati "sedmoj sili" radio sa mladim Holgerom Runeom i sve je išlo po planu. Međutim, kako otkriva "Sportski žurnal", Đoković nije bio zadovoljan svojim izdanjima, delovao je sporije i nedostajalo je intenziteta

"Novakov govor tela, kao i izrazi lica, bili su odličan pokazatelj da najbolji teniser sveta još nije na nivou koji bi želeo dan pre početka svog turnira. I da time nije zadovoljan. Verovatno zato, umesto da se oko 14.30 časova pojavi pred sedmom silom čiji predstavnici su čekali u pres-centru, stigla je informacija da se konferencija za medije odlaže za danas u isto vreme", piše "Žurnal".

Đoković je kasnije u toku dana pozvao Gorana Ivaniševića na teren, igrali su poene, što je, kaže u svom tekstu "Žurnal", dokaz da Novak nije zadovoljan svojim tenisom. Dobio je priliku da još servira i isprobava nove udarce, ali opšti utisak nije najbolji.

Teško je setiti se da li je i kada Đoković izgledao ovako loše otkako se nalazi u vrhu svetskog tenisa. Verovatno nikada do sada. Prvi reket sveta će na teren beogradske šljake u utorak ili sredu i nastupaće sa boljim iz duela Međedović - Đere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke