Zverev jedva čeka duel sa Novakom, a šta očekuje?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.11.2021.
19:52
Izvor: Sportske.net

Đoković ima sedam pobeda, spram tri koliko ih je sakupio Zverev u međusobnim duelima.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedom nad Humbertom Hurkačem obezbedio je drugo mesto u "Crvenoj grupi" i u polufinalu Završnog mastersa sastaće se sa Novakom Đokovićem.

Biće to duel dvojice dobrih poznanika, ali Đoković pre toga mora da odigra susret sa Kameronom Norijem u poslednjem kolu "Zelene grupe".

"Sledi meč sa Novakom, a sa njim sam igrao praktično na svakom većem turniru ove sezone na tvrdoj podlozi. Sastali smo se na Australijan openu, Olimpijskim igrama, US openu… Pošteno je da igramo polufinale i ovde. Jedva čekam. Mislim da je uvek zanimljivo i neizvesno kada igramo jedan protiv drugog. Očekujem da i sada bude tako“, rekao je Aleksandar Zverev.

Prema njegovom mišljenju, meč sa Hurkačem ne može da se poredi sa onim što ga očekuje protiv Novaka i veruje da će biti mnogo iscrpniji po njega.

"Teško je ovaj duel sa Hurkačem porediti sa onim što me očekuje protiv Đokovića. Sa Novakom će se igrati mnogo više dugačkih poena i mislim da ću morati daleko više da trčim", naveo je treći igrač sveta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke