Zverev ogolio australijske vlasti - Kad su oterali Novaka, više nije važno ima li zaraženih tenisera?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.01.2022.
17:40
Izvor: Sportske.net

Nemački teniser ne želi da krije šta se sve dešava u Melburnu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dve nedelje uoči Australijan opena ceo svet je bio svedok nezapamćenog maltretiranja najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića kome su australijske vlasti najpre odobrile, a po dolasku u Melburn ukinule vizu, i to ne jednom, nego dva puta i na kraju su ga deportovali kao ''pretnju za javno zdravlje'' u Australiji.

Ali, izgleda da otkako su se otarasili Novaka, prema ostalim teniserima nimalo nisu rigorozni i da im nije ni toliko bitno ima li sada među njima onih koji su pozitivni na koronavirus.

O čemu se, zapravo, radi, danas je u razgovoru sa novinarima otkrio nemački teniser Aleksander Zverev, jedan od glavnih favorita za titulu u Melburnu.

''Ima mnogo pozitivnih slučajeva u Melburnu i u Australiji. Bilo je nekoliko slučajeva i među teniserima pre početka turnira. Mislim da ih takođe ima i sada, ali nas ne testiraju.

Da se to radi, više pozitivnih bi bilo. Igram turnir ovde i ne želim da idem u restorane, u hotel ili na teniske terene, ne želim da rizikujem ni najmanje. Nalazim se kao u nekoj vrsti mehura za sebe", otkrio je Zverev kakve je mere sam morao da preduzme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke