Agent otkrio - Bolt ima ponudu jednog od najvećih evropskih klubova?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.10.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net

Ovo je već neki drugi, mnogo ozbiljniji nivo...

EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Povezane vesti

Proslavljeni atletičar Jusein Bolt je postigao svoje prve golove u profesionalnom fudbalu u dresu Central koust Marinersa.

U pitanju je bila prijateljska utakmica, ali i to je dovoljno da Jamajčanin dobije na samopouzdanju po pitanju fudbalskih kvaliteta. Oni atletski nisu sporni, naravno.

Njegov agent je otkrio da je za usluge njegovog klijenta zainteresovan jedan od klubova koji se "bore za učešće u Ligi šampiona".

Australijski mediji su saznali da je taj klub iz južnog dela Evrope, te da igra i utakmicu finala kupa što su mnogi povezali sa Milanom!

"Rosonere" očekuje meč Superkupa Italije sa Juventusom, bori se za ulazak u najelitnije evropsko takmičenje, a novi sponzor kluba je Puma - nemačka kompanija koja sponzoriše Bolta.

Na sličan način je dobio priliku da trenira sa Borusijom iz Dortmunda, ali ako su tačne reči agenta da je u pitanju ponuda da zaigra za milanski klub, onda bi to bila životna prilika za Bolta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 15.10.2018
17:22

Milan je navodno zatvorio dogovor/potpis Arsenalove zvezde Aaron Ramsey. Vezni igrač je očigledno dogovorio sve lične termine sa Rossonerima!
-CorSport-

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 15.10.2018
17:21

I knew it:-D Inace, za najveci.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 15.10.2018
18:35

Ni blizu najveceg kluba