Agent Realove prve mete viđen na tajnom sastanku u Barseloni?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.02.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva vest.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Alfonso Dejvis je velika želja Real Madrida, ali se njegov agent danas sastao i sa Barselonom.

Ovu vest plasirao je Đerar Romero, koji tvrdi da je zastupnik kanadskog reprezentativca bio na sastanku sa Realom, ali da je iz Madrida produžio i do Barselone. 

Zvuči kao da je ovo potez kojim želi da stvori pritisak na Real Madrid, jer se od ranije zna da Dejvis odavno pregovara sa "kraljevskim" klubom. 

Dejvis želi da napusti Bajern Minhen, ima ugovor do leta 2025. godine i predstojeće leto je poslednja šansa da nemački klub zaradi na njegovom transferu.

Nije poznato da li je Barselona ozbiljno zainteresovana, iako se zna da će i pozicija levog beka biti razmatrana usled loše forme, a potom i povrede Alehandra Baldea. 

Zanimljivo je i to da je Dejvis kao dečak maštao o Barseloni, da je čak bio i blizu da dođe kao tinejdžer, ali ga je te 2019. ponizio tadašnji predsednik Hosep Marija Bartomeu.

Dejvis je u nekoliko intervjua i govorio o tome, kao i da mu je Lionel Mesi oduvek bio idol, što potvrđuje njegovu naklonost ka katalonskom klubu.

Ipak, deluje da je Real Madrid prvi u ovoj trci, jer želi novog levog beka i ima daleko više novca. Bajern će pustiti Dejvisa za 40-50 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke