Agenti stigli u Pariz, istina je, ovo je prvi Leonardov pik za Mbapeovu zamenu!

Autor: Boris Jovanović
petak 27.08.2021.
07:51
Izvor: Sportske.net

Brazilac je prva opcija, kako smo i pisali, Mendeš "odjavljen"

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

PSŽ je nervozno reagovao na ponude Reala za Mbapea, ali navodno već traže zamenu. Ne žele da dočekaju poslednji dan prelaznog roka bez alternative za napadača koji je odbio da potpiše ugovor.

Priča se da bi za oko 160 miliona plus bonuse posao mogao da bude završen, a da su se u Parizu okrenuli traženju zamene. Mendeša su informisali da nisu zainteresovani za Ronalda, kako smo i pisali, prva meta je Ričarlison.

Njegovi agenti su već u Parizu, pregovaraju, a Everton se plaši da neće moći da zadrži Brazilca koji je u tri sezone dao više od 40 golova za klub.

Ričarlison je proveo leto sa Brazilom, prvo Kopa Amerika, pa OI gde je uzeo zlato i bez odmora praktično stigao u Englesku.

On jasno ne želi da propusti priliku da igra sa Mesijem i Nejmarom, ali pitanje je na koliko će pristati Everton. Čini se da nemaju mnogo izbora, odnosno da igrač svim silama želi da ode.

Ono što je problem je ponuda Juventusa za Keana koji bi "Karamelama" vratio veći deo onoga što je zaradio prodajom napadača u tim sa "Gudisona". Rajola je juče bio u Torinu, jasno i zbog čega, Kean želi da se vrati u matični klub. Ali, ako ga prodaju (Benitez gotovo i ne računa na njega) i ode Ričarlison, ostaje Kalvert-Luin i Demaral Grej, tu je doduše i Tosun, ali on nije kvalitet za neke velike stvari. Strah Evertona je da neće imati vremena da obezbedi kvalitetnu zamenu za Ričarlisona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke