Aguero nagovestio naredni korak, zna se sa kim želi da igra!

Autor: Milovan Longinov
petak 19.02.2021.
09:14
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo znak?

EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ
EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ

Povezane vesti

Serhio Aguero još uvek nema ponudu da produži ugovor sa Mančester Sitijem i sve je izvesnije da će napustiti "Etihad" posle 10 godina.

Argentinac je ove sezone  u drugom planu, najpre zbog povreda, ali i činjenice da  se borio sa koronavirusom. Ipak, Siti je i bez njega pokazao da je najbolji tim u Premijer ligi, a već neko vreme se spekuliše da će Pep Gvardiola krenuti po novog napadača, sve češće se priča o Hariju Kejnu, a alternative su Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, dok Erling Haland gleda ka Španiji...

Za to vreme, Aguero je putem "Tviča" gostujući Ibaiju Ljanosu, u prenosu koji je pratilo preko 100.000 gledalaca, najavio da želi da zaigra sa Leom Mesijem.

"Još uvek ne znam gde ću igrati od juna. Mesi? Ko ne bi voleo da igra sa Mesijem?", retorički je pitao Aguero i time potpalio vatru o ideji Đoana Laporte, ali i ostalih predsedničkih kandidata da dovedu Argentinca i tako zadrže Mesija.

Ova sezona je pokazala da Barsi treba napadač Aguerove klase, a kako na leto postaje  slobodan, izvesno je da će krenuti po njega. 

Ipak, za početak je potrebno da Mesi ponovo poželi da ostane u Barsi, pošto je poraz od Pari Sen Žermena uticao na njegovo raspoloženje i veru u katalonski klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke