Aguerov san kvari jedan čovek!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.03.2021.
23:15
Izvor: Sportske.net

Argentinac ima samo jedan san.

PA-EFE/Justin Setterfield
PA-EFE/Justin Setterfield

Povezane vesti

Serhio Aguero će učiniti sve da zaigra sa Leom Mesijem.

Argentinac će na kraju sezone i zvanično napustiti Mančester Siti posle čitave decenije, a njegova najveća želja je - Barselona.

Aguero je posredstvom svojih predstavnika već poručio Kataloncima da želi da zaigra na "Kamp nou", ali je problem što se u Barseloni dvoume. Tačnije, Ronald Kuman nema dilemu i po svaku cenu želi Memfisa Depaja. 

Razlog je vrlo jednostavan - Depaj je mnogo mlađi i svestraniji igrač, ali nije klasičan golgeter, što je Barseloni još kako potrebno. Katalonski mediji danas tvrde da je Kuman otpisao ideju da dovede Aguera, ali da će uprava biti spremna da ga potpiše odmah ukoliko Holanđanin da zeleno svetlo. 

U prevodu, ako Kuman kojim slučajem dobije otkaz na kraju sezone, ako ne osvoji Kup kralja i ako ne osvoji titulu, onda će Aguerov dolazak na "Kamp nou" biti mnogo jednostavniji.

Aguero je čak spreman da pristane na znatno manja primanja samo kako bi zaigrao sa Mesijem u Barseloni. Istovremeno, Laporta veruje da će i Mesi dolaskom Aguera biti otvoreniji za ostanak u Barseloni. 

Spekuliše se čak da nije isključeno da dođu i Aguero i Depaj, ukoliko Barselona ne uspe da dovede Erlinga Halanda. Izvesno je da će otići Kutinjo i Brajtvajt, pa ti Aguero i Depaj taman zauzeli njihove pozicije u ekipi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke