Ajaks puca visoko - Srbin zamena za Zijeha!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.05.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Posle kraćeg perioda tokom kojeg nije bilo Srba u Ajaksu jedan srpski reprezentativac ponovo bi mogao da obuče dres "Kopljanika".

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Ugledni holandski mediji preneli su u ponedeljak ekskluzivnu informaciju vezanu za planove Ajaksa u koje je uključen i jedan od najboljih reprezentativaca Srbije.

Momak koji je na svojim plećima nosio Srbiju do plasmana na Mundijal našao se na meti "Kopljanika"!

Holandski "De Telegraf" piše da je Ajaks rešen da angažuje Dušana Tadića (29) koji bi u timu trebalo da deluje kao zamena za marokanskog reprezentativca Hakima Zijeha.

Bivši fudbaler Vojvodine ugovorom je vezan za Sautempton do leta 2020. godine i svakako da će pomenuti transfer zavisiti od toga hoće li "Sveci" zadržati status premijerligaša.

Tržišna vrednost Dušana Tadića procenjuje se na oko 14 miliona funti, ali treba imati u vidu da dolazi i Mundijal i da bi nekoliko dobrih partija dodatno uticalo na cenu.

Krilni fudbaler Sautemptona ima iskustvo igranja u Holandiji, nastupao je za Groningen i Tvente, a zanimljivo je da je upravo nakon njegovog odlaska iz kluba iz Enšedea Hakim Zijeh stigao kao zamena.

Ukoliko se odluči za selidbu na "Johan Krojf Arenu" Dušan Tadić će krenuti stopama Velibora Vasovića, Dragiše Gudelja, Marka Pantelića, Miralema Sulejmanija, Dejana Melega i Nemanje Gudelja koji su takođe branili boje četvorostrukog prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 07.05.2018
13:51

Treba i njima neki iskusan igrac.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 07.05.2018
12:04

Dragisa je igrao za Jong Ajaks koji je njihov drugi tim, nije bio clan Ajaksa. Imate i Stefana Marinkovica koji je bio u njihovim omladincima i mladom timu, Boban Lazic takodje. Risairo Zivkovic je Srbin po majci sto je veoma zanimljivo jer je uzeo njeno prezime:-D

avatar
JC\'90
Monday, 07.05.2018
11:26

Bio bi top pojacanje za Ajax

avatar
Monday, 07.05.2018
11:09

Dajte ljudi ne sprdajte se. Tadić će imati bar 5 boljih opcija.