Ako ne može Vlahović, alternativa je Jović

Autor: Aleksandar Golubović
petak 06.08.2021.
13:42
Izvor: Sportske.net

Inter zagrejan za Srbe.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Italijanski šampion Inter krenuo je u potragu za novog napadača, posle sve izvesnijeg odlaska Romelua Lukakua, a iz drugog plana je u prvi izbio fudbaler Real Madrida Luka Jović, prenosi Gazeta delo Sport.

Inter bira između Duvana Zapate iz Atalante i Dušana Vlahović iz Fiorentine, ali za sada nema signala da će se posao obaviti lako, mada sačekajmo prvo da vidimo zvanični odlazak Lukakua.

Fiorentina je odbila ponude Intera za Vlahovića, spremajući srpskom napadaču novi ugovor, a (ne)očekivano je u prvi plan izbio Jović, koji je višak u Realu.

Jović ima jak ugovor u Realu u kojem se nije naigrao u poslednje dve godine, a tržišna vrednost mu se procenjuje na 20 miliona evra.

Ranije se spominjao kao moguće pojačanje Milana, ali je dovođenjem Olivijea Žirua ta priča splasla.

U Ajntrahtu je podbacio prošle sezone, a čini se da mu je u "gradu mode" poslednja prilika da dokaže da i dalje zavređuje značajniju pažnju u evropskom fudbalu.

Podsetimo, Jović je u sezoni 2018/2019 postigao gol Interu na "Đuzepe Meaci" u Ligi Evrope, a nadamo se da će od jeseni još češće tresti mreže na istom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke