Ako neće Haland i Levandovski, Barsa ima treću opciju!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 21.04.2022.
11:10
Izvor: Sportske.net

Nije baš ta klasa.

EPA-EFE/Oli Scarff / POOL
EPA-EFE/Oli Scarff / POOL

Povezane vesti

Barselona već mesecima traga za centarforom. Klub sa "Nou Kampa" kao prvog na listi želja označio je Erlinga Halanda, a zatim i Roberta Levandovskog, ali će do njih teško doći.

Fantastični Norvežanin Erling Haland sve je dalje od Barse, a sve bliže "Etihadu" i Mančester sitiju. Kada su u upravi "Blagurane" videli da je centarfor Borusije iz Dortmunda "nemoguća misija" okrenuli su se ka drugoj zvezdi Bundeslige, Bajernovom asu Robertu Levandovskom.

U jednom trentku delovalo je da je iskusni Poljak blizu Katalonije, ali Bajern radi sve da ga zadrži na "Alijanc areni". Ukoliko Barsa ostane i bez Levandovskog postoji i treća opcija.

Prema pisanju španskih medija treći napadač na listi želja trenera Ćavija jeste Brazilac Gabrijel Žezus.

Centarfor Mančester sitija nikada nije bio omiljen Pepu Gvardioli, koji ga je uglavnom ostavljao na klupi ove sezone i birao alternativna rešenja u špicu.

Procenjuje se da će Barsa za transfer 25-godišnjaka morati da izdvoji oko 30 miliona evra, što je mnogo jeftinija varijanta u odnosu na Halanda i Levandovskog.

Žezusu ugovor sa "Građanima" ističe na leto 2023. godine, on je u Siti došao 2017. godine i na 225 utakmica postigao 89 golova.

Barselona večeras igra derbi kola u Primeri. Katalonci gostuju Real Sosijedadu u San Sebastijanu. AdmiralBet nudi odličnu kvotu 2,25 na pobedu Barse. Vredi pokušati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke