Ako ode Leva, dolazi Ronaldo!?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.06.2022.
21:55
Izvor: Sportske.net

Junajtedova pasivnost ih može skupo koštati.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Siti je potpisao Halanda, Liverpul Nunjeza a Mančester - nikog!

Ovo bi moglo biti i jasan signal Kristijanu Ronaldu o ambicijama kluba. Portugalski legendarni igrač je imao uspešnu sezonu povratka na "Old Traford" na individualnom planu. Pokazao je da se i dalje može nositi sa intenzitetom Premijer lige u kojoj je odigrao 30 utakmica i postigao 18 golova, dok je u LŠ odigrao sedam utakmica sa šest pogodaka. Sa druge strane Mančester Junajted je sezonu završio na šestom mestu, a u Ligi šampiona ispali već na prvom eliminacionom koraku.

Upravo bi taj izostanak Lige šampiona, uz pomenutu pasivnost na transfer-tržištu, mogla biti ključna u promeni kluba posle samo jedne sezone. 

Španski AS prenosi da Bajern ima ozbiljne namere ukoliko Robert Levandovski napusti klub. Poljak nedeljama agilno radi na prelasku u Barselonu, koja za sada ne ispunjava finansijske zahteve Bavaraca. 

Ukoliko se dve strane dogovore, 33-godišnjeg Poljaka bi mogao da zameni 37-godišnji Portugalac. Osvajač pet Zlatnih lopti bi tako dobio priliku da pokori još jednu od liga petica, a Bajern bi slovio i za velikog favorita u Ligi šampiona naredne sezone. 

Bavarci za sada imaju učinovito transfer leto. Braco i saradnici su već osigurali dolaske Gravenberha, Mazrauija i Sadia Manea. Dolazak Kristijana Ronalda u Bajern bi definitivno bio najveći transfer ovog leta!  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke