Ako posluša Bufona, Juve će dobiti - Maradonu?

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.06.2022.
13:10
Izvor: Sportske.net

Slažete li se?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Legendarni golman Juventusa i italijanske reprezentacije Đanluiđi Bufon smatra da "stara dama" ne sme da propusti besplatan transfer Anhela Di Marije.

Bufon i Di Marija su imali priliku da sarađuju u jednoj sezoni u Pari Sen Žermenu, 2018/19, kada je Italijan i svakodnevno mogao da se uveri u njegove kvalitete.

"Za sadašnju Seriju A Di Marija je Maradona. Nadam se da sam jasan. Danas je Serija A tehnički znatno siromašnija nego ranije, a Anhel je vrhunski tehničar. On je nemilosrdan pred golom, vrlo lako dribla, dobar je asistent i trči neumorno. On je moderan i odličan fudbaler", rekao je Bufon.

Di Marija je postao slobodan pošto mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Juventus mu nudi ugovor 1+1, dok Di Marija hoće još samo godinu dana u Evropi i da se potom vrati u rodni Rozario. 

Navodno, on bi radije prešao u Barselonu, ali čeka i da Katalonci reše finansijske probleme i vide da  li će moći da kupe Rafinju, ukoliko ode Osman Dembele. U prevodu, Di Mariji je transfer na dugačkom štapu, a na stolu ima ponudu Juventusa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke