Ako prihvati ovu savršenu ponudu, Ramosa će voleti ceo svet!

Autor: Milovan Longinov
petak 11.06.2021.
09:39
Izvor: Sportske.net

Serhio Ramos dobio zanimljivu ponudu.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Kapiten Real Madrida, ali dete Sevilje, Serhio Ramos, dobio je ponudu svog  matičnog kluba iz Andaluzije.

Kao što se zna mesecima unazad, Ramos i Perez nisu pronašli zajednički jezik, iako kapiten želi da ostane, deluje da je dogovor i dalje nemoguć.

Ramos je navodno popustio, čeka poziv Florentina Pereza, a u međuvremenu mu je ugovor ponudila - Sevilja, koji glasi ovako - ugovor na pet godina uz platu od sedam miliona evra i mogućnost da ostane u klubu kada završi karijeru.

Serhio Ramos ima 35 godina, mogao bi da odigra još dve sezone i da potom od ostatka ugovora ostane na nekoj od visokih funkcija. 

Ranije se pominjao PSŽ, u jednom trenutku i Mančester Siti, ali je sve nekako utihnulo i sada Sevilja to želi da iskoristi.

Ramos je emotivno vezan za ovaj klub, rođen je u gradiću Kamas nedaleko od Sevilje, a u akademiju na "Ramon Sančez Pishuanu" stigao je još kao 10-godišnjak.

U Real je otišao leta 2005, nakon samo jedne i to fenomenalne sezone u prvom timu. 

Ramos je oborio sve moguće rekorde sa Realom, a ako odluči da ode i prihvati Sevilju ispred Pari Sen Žermena i Sitija, zaista će ga ceo svet obožavati.

Na klupi je njegov bivši trener Reala Hulen Lopetegi, koji je takođe bio i selektor Španije, Sevilja će igrati u Ligi šampiona, a sa Ramosom bi sigurno bila još konkurentnija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 11.06.2021
10:03

Nije tacno da je sve moguce rekorde u Realu oborio, po broju utakmica tu su Kasiljas i Raul ispred njega, ali za sve ostale rekorde jeste.