Al Kelaifi zagonetan - Ostaje li Nejmar u PSŽ?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 21.06.2022.
22:30
Izvor: Sportske.net

Kraj epizode?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi u intervjuu za "Parizijen" nije mogao da precizira hoće li Nejmar ostati deo ekipe u budućnosti ili ne.

Mesecima se spekuliše da bi Pari Sen Žermen mogao da otvori vrata Nejmaru kako bi ovaj istražio tržište i pronašao novu sredinu. Sve oči su usmerene ka Kilijanu Mbapeu o čemu je svedočila borba kluba da on ostane, što Nejmara još jednom baca u senku nekog saigrača. Prethodno je to bio Lionel Mesi, što je uticalo na njegovu odluku da ode na "Park prinčeva".

Iz sličnog razloga, mogao bi da napusti i prestonicu Francuske iako ima ugovor koji važi do 2025. godine. Upravo to bi mogao da bude problem za zainteresovane timove. Malo je onih koji bi želeli Nejmara u ekipi budući da je poznat njegov ego, istorijat povreda i novac koji potražuje kako PSŽ, tako i sam Brazilac. 

Upitan je Al Kelaifi da predoči javnosti da li je Nejmar deo budućeg projekta Parižana, ali je prvi čovek kluba bio neodređen.

"O ovim temama ne možemo govoriti u medijima. Neki igrači će doći, neki će otići, a o svemu govorimo u privatnim krugovima", kazao je Al Kelaifi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke